Conditii de utilizare

Utilizarea site-ului de comert electronic www.trapas.ro implica acceptarea prezentilor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Trapas.ro, isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

COPYRIGHT
Intregul continut al acestui site www.trapas.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB,scripturi, programe si alte date - este proprietatea Trapas.ro si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Trapas.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comericiala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.


SECURITATEA DATELOR PERSONALE
Conform Legii nr. 677/2001 si a intregii legislatii din Romania, Datele personale ale utilizatorilor acestui site, vor fi folosite de Trapas.ro numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletine informative periodice etc. Trapas.ro se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora. Utilizatorii si clientii aceastui site, isi dau acordul expres, ca pe adresa de email care o folosesc la inregistrarea in sistem sa poata primi mesaje tip e-mail pentru: confirmare comenzi, promotii, buletine informative de la Trapas.ro

SECURITATEA INFORMATIILOR
Nivelul de securitate a tranzactiilor, a sesiunilor de cumparare si de introducere a datelor personale este in conformitate cu cerintele acestei industrii pe plan mondial. Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru. Trapas.ro nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru bresele de securitate care pot exista in serverele companiei de hosting care gazduieste site-ul.

Politica firmei pune accent în primul rând pe deservirea clientilor, atât persoane fizice cât si persoane juridice, cu promptitudine si profesionalism, oferind un excelent raport calitate pret al produselor comercializate. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs, clientul se poate adresa noua prin formularul de contact, adresele de e-mail sau telefoanele afisate.

DECLINAREA RESPONSABILITATII
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective. Din acest motiv, Trapas.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site ul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci. De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.) Trapas.ro nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv Trapas.ro isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a magazinului. Clientul va primi inapoi banii incasati de Trapas.ro pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans. Trapas.ro nu raspunde de eventualele defecte ale produselor cumparate de la magazinele sale decat in masura in care se dovedeste faptul ca acestea au fost livrate continand aceste defecte. In cazul in care produsele nu se pot livra clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de Trapas.ro dar nu si alte despagubiri. Valoarea maxima a obligatiilor Trapas.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Trapas.ro de la acest client. Dupa expedierea produselor, companiei Trapas.ro nu i se mai poate cere returnarea banilor si de asemenea nici returnarea produselor decat in conditiile Ordonantei 130/2000 privind executarea contractelor la distanta.

GRESELI DE TIPARIRE
Trapas.ro si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

 

DISPUTE SI CONFLICTE
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.trapas.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre Trapas.ro si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti din raza unde se afla sediul firmei Trapas.ro Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

L 677/2001